Tuesday, November 6, 2012

Movember



Fúzy hlásia návrat. Nie som ich zástancom, ale páči sa mi myšlienka nechať si narásť fúzy na znak podpory dobrej veci. Movember je celosvetová charitatívna kampaň, ktorej cieľom je vyzbierať finančné prostriedky a zvýšiť povedomie o rakovine prostaty. Pre viac informácií navštívte oficiálnu webstránku

The moustache is making a comeback. I m not a big fan of moustaches, but I really like the idea of growing a moustache to show support for a great cause. Movember (Moustache + November) is a global charity founded in 2003 in order to raise funds and awareness for men´s health issues (prostate cancer). Read more about it here.



The Pretty Blog v spolupráci so Seven Swans vytvorili plagáty a párty ozdoby, aby ste mohli osláviť november a zároveň prejaviť podporu tým, že usporiadate Movember párty. Plagáty a ostatné párty dekorácie si môžete zadarmo stiahnuť. 

Seven Swans created posters and party decor for The Pretty Blog, so you can celebrate November and show your support by throwing a Movember party. You can download the posters and party tricks for free. 

Images via herehere and here


No comments:

Post a Comment